Hulínské kulinarium
Kulinářský večer, během kterého Vám nabídneme vypilované pětichodové degustační menu. Pohodová atmosféra a gurmánský zážitek. Degustační menu připraví Jitka Matušková z hospůdky U Karla z Rackové.
Menu
• Na rukolovém salátu položené plátky červené řepy pečené v soli s kozím sýrem, vlašskými ořechy a akátovým medem doplněné opečeným toastem.
• Polévka z pečených jeruzalémských artyčoků s grilovaným žampionem, opéčenými plátky česneku, hoblinkami sýru Pecorino Romano.
• Grilovaný pstruh s pečeným tuřínem, hráškovým pyré a omáčkou z vína riesling.
• Pomalu pečená králičí roláda s kaštanovou nádivkou podávaná s restovanými brambůrky s petrželkou, silnou králičí omáčkou a grilovanými kapustičkami.
• Tarte au citron
Vinný list
• Scheurebe 2015, Vinařství Šoustek, polosuché, Pozdní sběr, Polešovice, Slovácká podoblast.
• Merlot 2011 OAK Barik, Starosel,suché, Thrácká nížina, Bulharsko.
• Riesling Schlossreben Iltis 2008, suché, Vins d'Alsace, Francie.
• Veltlínské zelené 2015, Vinařství Cukr, polosuché, Pozdní sběr, Boršice, Slovácká podoblast.
Vstupné 440 Kč, zahrnuje pětichodové menu a 4 x 0,5 dl vzorků vína.
Kapacita je pouze 48 osob, rezervace na email: soucek@kkhulin.cz
—————