16.04.2016 17:00

Hulínské kulinarium

Kulinářský večer, během kterého Vám nabídneme vypilované pětichodové degustační menu. Pohodová atmosféra a gurmánský zážitek. Degustační menu připraví Jitka Matušková z hospůdky U Karla z Rackové.

Menu 

• Na rukolovém salátu položené plátky červené řepy pečené v soli s kozím sýrem, vlašskými ořechy a akátovým medem doplněné opečeným toastem.

• Polévka z pečených jeruzalémských artyčoků s grilovaným žampionem, opéčenými plátky česneku, hoblinkami sýru Pecorino Romano.

• Grilovaný pstruh s pečeným tuřínem, hráškovým pyré a omáčkou z vína riesling.


• Pomalu pečená králičí roláda s kaštanovou nádivkou podávaná s restovanými brambůrky s petrželkou, silnou králičí omáčkou a grilovanými kapustičkami.

• Tarte au citron

Vinný list 

• Scheurebe 2015, Vinařství Šoustek, polosuché, Pozdní sběr, Polešovice, Slovácká podoblast.

• Merlot 2011 OAK Barik, Starosel,suché, Thrácká nížina, Bulharsko.

• Riesling Schlossreben Iltis 2008, suché, Vins d'Alsace, Francie.

• Veltlínské zelené 2015, Vinařství Cukr, polosuché, Pozdní sběr, Boršice, Slovácká podoblast.

Vstupné 440 Kč, zahrnuje pětichodové menu a 4 x 0,5 dl vzorků vína.

Kapacita je pouze 48 osob, rezervace na email: soucek@kkhulin.cz

—————

Zpět


Kontakt

Karel Souček

777 934 658