26.02.2016 19:00

Fish & German wine

Po úspěšné premiéře našeho letního menu z mořských ryb jsme se rozhodli připravit v rybím duchu tentokrát tříchodové menu ve spojení s degustaci německých vín.

Menu:

Studený předkrm

Marinovaný losos Gravlax s hořčičným dresingem  

Hlavní chod

Grilovaný halibut se sardelovým máslem, zeleninou Julienne a limetovou omáčkou

Dezert

Jablečný koláč s omáčkou z calvadosu a skořicovým jablíčkem

Degustační menu vína:

Německo - vinařská oblast Pfalz

Rodinné vinařství Braun&Söhne/Edesheim a rodiné vinařství Graf/Weyher

Gewurtztraminer Spätlese - Erich Braun

Gruner Silvaner - Erich Braun

Riesling kabinet - Otmar Graf

Secco weis - Otmar Graf

 

Cena za tříchodové menu s degustací vína je 300 Kč.

 

—————

Zpět


Kontakt

Karel Souček

777 934 658