26.02.2016 19:00
Fish & German wine
Po úspěšné premiéře našeho letního menu z mořských ryb jsme se rozhodli připravit v rybím duchu tentokrát tříchodové menu ve spojení s degustaci německých vín.
Menu:
Studený předkrm
Marinovaný losos Gravlax s hořčičným dresingem
Hlavní chod
Grilovaný halibut se sardelovým máslem, zeleninou Julienne a limetovou omáčkou
Dezert
Jablečný koláč s omáčkou z calvadosu a skořicovým jablíčkem
Degustační menu vína:
Německo - vinařská oblast Pfalz
Rodinné vinařství Braun&Söhne/Edesheim a rodiné vinařství Graf/Weyher
Gewurtztraminer Spätlese - Erich Braun
Gruner Silvaner - Erich Braun
Riesling kabinet - Otmar Graf
Secco weis - Otmar Graf
Cena za tříchodové menu s degustací vína je 300 Kč.
—————